Kersnikova_logotip

Zavod Kersnikova
Kersnikova 4, SI-1000 Ljubljana
+386 40 212 292
info@kersnikova.org
www.kersnikova.org

Pridruži se mentorjem!

Prihodnost najbolje napoveduješ tako, da jo soustvarjaš!

V Zavodu Kersnikova vabimo k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce za delavnice in drugo interaktivno ustvarjanje, kjer se križajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse.

 

Če te zanima sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo in ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti, je Kersnikova pravi kraj zate.

 

Vključiš se lahko v različne dejavnosti, ki hekajo različne tehnologije, v našem bio laboratoriju eksperimentiraš z živimi materiali, lahko pa sodeluješ pri nastajanju in pripravi umetniških del, ki bodo razstavljena v Galeriji Kapelica.

 

Poslanstvo sodelovanja vidimo v navduševanju otrok in mladih za razmišljanje izven okvirov in v igrivem ustvarjanju; v spodbujanju vznemirljivih situacij, kjer vzplamti ustvarjalna energija umetnic/kov, znanstvenic/kov, inženirk/jev in drugih vizionark/jev, ki svoje projekte razstavljajo v galeriji za sodobne raziskovalne umetnosti. Naše poslanstvo je tudi, da s svojimi dejavnostmi spodbujamo javne razprave in senzibiliziramo družbo za priložnosti in nevarnosti, ki lahko obstajajo ob nerazumevanju sodobnih tehnologij.

 

KDO?
Elektroničarke/ji, mehatroničarke/ji, elektrotehničarke/ji, programerke/ji, biotehnologi/nje, umetnice/ki, pedagogi/je, znanstvenice/ki, študentke/i, dijaki/nje … Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim.

 

KDAJ & KJE?
Srečali se bomo v četrtek, 15. marca 2018, ob 17.00 uri v laboratoriju Rampa na Kersnikovi 4 v Ljubljani. Če želiš sodelovati in ti ta termin ne ustreza, nam vseeno pošlji sporočilo in se bomo dogovorili drugače.

 

KAKO?  Preko spletne povezave nam pošlji sporočilo s kratkim pripisom zakaj bi želel/a sodelovati in soustvarjati naš program.

 

Kaj in kako ustvarjamo z mularijo, si lahko ogledate na spodnjih povezavah:
—> [ GrafiDIY | Roboroka | Bioradovednost ]

 

Se vidimo!